Tuki- ja liikuntaelin fysioterapia

Tuki- ja liikuntaelinfysioterapian tavoitteena on tukea ja edistää ihmisen toimintakykyä, liikkumista ja hyvinvointia fysioterapian keinoin. Suurin osa asiakkaista hakeutuu fysioterapiaan tuki- ja liikuntaelimistön kivun, vamman, voimattomuuden tai puutumisen takia. Fysioterapeutille voit hakeutua myös ennaltaehkäisevässä mielessä tai esimerkiksi leikkausta edeltävään tai sen jälkeiseen fysioterapiaan.

Fysioterapiakäynti alkaa haastattelulla, jonka jälkeen etenemme perusteelliseen tutkimiseen. Tutkimisen ja haastattelun pohjalta luomme asiakkaalle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Fysioterapia voi sisältää manuaalisia tekniikoita, teippauksia, vastaanotolla tehtäviä harjoitteita ja kotiharjoitteita. Omaharjoittelu on usein tärkeässä osassa kuntoutumista. Harjoitusohjelma laaditaan aina yksilöllisesti. Saat selkeät harjoitusohjeet mukaasi joko paperilla tai sähköisesti, mikäli näin haluat.

Asiakkaat ovat hakeutuneet vastaanotolleni hyvin moninaisten syiden takia. Kokemusta minulla on erityisesti pään, niskan, leuan, ylä- ja alaselän, olkapään, yläraajan ja lonkan alueen kuntoutuksesta. Kuntoutan hyvin laajasti myös muita tuki- ja liikuntaelinongelmia ja teen päivittäin leikkauksen jälkeistä kuntoutusta. Erityisosaamiseen kuuluu mm. purentaelinfysioterapia, McKenzie-terapia (eli MDT) ja psykofyysinen fysioterapia. Koulutustaustani on hyvin monipuolinen ja voit lukea siitä lisää ”Tietoa minusta” – välilehdeltä.

Vaikka  asiakas saapuisi vastaanotolleni fyysisen vaivan takia, niin kohtaan hänet kokonaisvaltaisesti ihmisenä. Fysioterapian tavoitteet ja hoitomuodot valitaan aina asiakkaan voimavarojen ja elämäntilanteen mukaan.

Fysioterapiaan voit tulla omatoimisesti tai lääkärin lähetteellä/suosituksesta.

Jos mietit, että voisiko fysioterapia sopia sinun tarpeisiisi, voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Ajanvaraukseen pääset suoraan Varaa aika-linkistä.

Huomioithan, että olen vanhempainvapaalla 9/2023 alkaen. Palaan todennäköisesti asiakastyön pariin vuoden 2024 aikana. Ilmoitan työhön paluun ajankohdasta tarkemmin somekanavissani.

Instagram: @fysioterapianne

Facebook: Fysioterapeutti Anne Eskelinen

Tuki- ja liikuntaelin fysioterapia Jyväskylä

Hinnasto

Löydät ajankohtaiset hinnastot toimipaikkojen sivulta.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!